مشاوره حقوقی رایگان - فیش واریزی به کانون کارشناسان چگونه میتوان پس بگیریم

سلام
من یه فیش واریز کردم کانون کارشناسان دادگستری و وقتی رفتم شعبه بهم گفت احتیاجی نبوده به واریز فیش و برید درخواست بدید پس بگیرید چجوری باید پس بگیرم چه درخواستی باید بدم ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به کانون کارشناسان مراجعه کنید و پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از ظهر فیش شما توسط شعبه پشت نویسی شود تا وجه ان به شما پرداخت گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دفتر خدمات قضایی ب شعبه مربوطه درخواست دهید و از طریق حسابداری دادگستری مبلغ را طی فیش واریزی دریافت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کانون کارشناسان مراجعه نمایید