مشاوره حقوقی رایگان - ضریب جریمه کمیسیون ماده 99

با سلام
بنده یه زمینی به متراز 120 متر اخر سال 98 توی مازندران خریدم،سازنده بدون گرفتن جواز شروع به ساخت کرد به این دلیل که متراژ پایین 250 متر رو مجوز ساخت نمیدن(که ظاهرا سال 97 قانونش عوض شده بود!)الان برای من جریمه زدن متری یک میلیون و سیصد هزار تومان که تخفیف یا ضریب 50 تا 70 درصدشی باید پرداخت کنم.
برای من همون 50 درصد رو زدن که قطعا امکانش بوده تا 70 درصد هم بزنن که مبلغ کمتری رو پرداخت کنم
اگه الان اعتراض کنم به جایی میرسه؟(با توجه به اون قانون قدیمی زیر 250 متر)

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بله از فرصت اعتراض خود استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فرصت اعتراض باقی است بدان اعتراض کنید