مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی ماهوی

من شکایت کردم بابت ازمون استخدامی/دادگاه تعیین وقت دوباره کرد با عنوان رسیدگی ماهوی یعنی چه؟ به نفع بنده است یا نه؟ طرفین خوانده میشوند؟برای ادای توضیح؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله برای رسیدگی ماهوی طرفین احضار میشود و اگر ابلاغیه صادر شده باشد حضوری رسیدگی ادامه دارد

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. رسیدگی ماهوی یعنی مطالعه لایحه شما. بله احتمالا به خواندگان ابلاغ خواهد شد. پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیوان طبق دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه