مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی ماهوی

با سلام ، بنده یک پرونده تصادف جرحی داشتم که سرنشین بودم و خودرو در اثر سرعت غیرمجاز واژگون شد و راننده به مقصر بودن خود اعتراض کرده و مرا مقصر حادثه می داند و ادعا می کند من به فرمان دست زده ام ، پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده بود و الان شورا برای رسیدگی ماهوی به دادسرا ارجاع داده ، خواستم ببینم آیا دوباره از اول به موضوع رسیدگی می شود و من دوباره باید در دادسرا حضور یابم و خواسته خود را ثابت کنم یا نیازی به حضور بنده نیست و قاضی با مطالعه محتویات پرونده رای صادر می کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید مجدد کارشناسی شود اگر اعتراض شده. اما شما میتوانید دفاعیات خود را ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در دادسرا رسیدگی خواهد شد
و لازم نیست شما چیزی را اثبات نمایید طرف مقابل باید ادعای خود را اثبات نماید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طرف مقابل باید ادعای خود را اثبات نماید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

درصورتی که دادسرا نیاز به اخد توضیح داشته باشد از طریق سامانه ابلاغ به شما اعلام خواهد کرد و بهتر است حضور پیدا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادسرا طبق نظر کارشناس راهور به موضوع رسیدگی می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله طرفین موظف هستند مجدد به دادسرا مراجعه نمایند تا تحقیقات صورت بگیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تازمانی که پرونده در دادسرا باشد تحقیقات ادامه خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضور یا عدم حضور شما کاملا بستگی به نظر مقام رسیدگی کننده قضایی دارد . همچنین به مدارک و مستنداتی است که به آن ها استناد کرده اید و در پرونده موجود است .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
در شورای حل اختلاف در این مورد رسیدگی انجام نمیشود و صرفا جهت صلح و سازش در این مورد ارجاع شده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طرف مقابل باید ادعای خود را اثبات نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به نظر میرسه در جریان رسیدگی نیستید دانستن این نکته حائز اهمیت است که رسیدگی پرونده شما در دادسرا به عمل می آید و شورای حل اختلاف صرفا در جهت صلح و سازش است و نمی‌تواند کسی را محکوم یا تبرئه کند البته در پرونده شما . پرونده به دادسرا ارسال میشود و تحقیقات کامل می‌شود و سپس به دادگاه ارجاع می‌شود جهت رسیدگی و صدور حکم

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اکرنیازبه توضیح باشد به شما پیامک میشودحتمابرویدوازخوددفاع نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شورا مرجع صلح و سازش محسوب میشه و شما در مرحله ی دادسرا باید اسن موارد رو باز گوکنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رسیدگی می شود و فرصت دفاع دارید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت نیاز به شما ابلاغ می‌شود که در دادسرا یا دادگاه حاضر شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله پرونده مجددا به دادسرا ارسال و رسیدگی صورت می پذیرد و در صورت نیاز به حضور شما برایتان ابلاغیه ارسال خواهد شد
نیازی نیست شما اقدامی انجام دهید مدعی باید دلیل بیاورد