مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام. یک خاور به شخصی فروختم و در مبایعه نامه هم قید کردم قیمت ماشین را دو ماه بعد از خرید یک جا پرداخت کن. در صورت عدم پرداخت از طرف خریدار معامله فسخ و هزینه کارکرد خودرو در این مدت که دست شما بوده باید هم پرداخت کنید و خریدار هم قبول کرده و 4 نفر شاهد هم دارم و امضا هم کردن . الان یک سال گذشته و نصف پول داده و من قبول نمیکنم درخواست فسخ دادم باز هم امتناع میکنه ایا میتونم از طریق دادگاه اقدام کنم و به نظرتان رای دادگاه چیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ را در مهلت قانونی اعلام کرده باشید معامله قابل فسخ است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر چون شما بخشی از ثمن معامله را دریافت نموده ایید وبه همین وضع رضایت داده ایید اسقاط عملی از حق فسخ نموده ایید ونمیتوانید درخواست فسخ بخواهید