مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

با سلام
من یه خودرو را به شخصی بصورت دستی مبایعه نوشتم و ثمن معامله 535 میلیون تومان قرار شدو همزمان با توافق 500 هزار تومن پرداخت شد و قرار شد باقیمانده مبلع تا 400/07/21 به شماره حساب قید شده در مبایعه نامه واریز نماید و خودرو تا تسویه کامل نزد فروشنده باشد و در صورت عدم تسویه به هر میزان معامله یکطرفه فسخ و خریدار حق هیچ اعتراضی ندارد.
حالا از موعد مقرر گذشته و خریدار هیچ اقدامی نکرده و هیچ وجهی پرداخت ننموده است
با توجه به شرط موجود در مبایعه نامه آیا معامله فسخ میباشد ؟؟
نیاز به دادان اطلاع یا اظهارنامه به خریدار میباشد؟؟
میتوان خودرو را به شخص دیگر معامله کرد؟؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

یک اظهار نامه باید طبق قانون بدین جهت اعلام فسخ فقط و نکته دوم میتونین بفروشین به شخص دیگری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول حتما اظهار نامه قانونی بدهید و اراده فسخ خود را اعلام کنید و بعد اقدام به فروش کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طی اظهارنامه رسمی با تحقق شرط اعلام فسخ مبایعه نامه نمایید و سپس با تقدیم دادخواست حقوقی تایید اعلام فسخ خود را از طریق دادگاه اخذ نمایید و سپس خودرو را می توانید مورد معامله دیگری قرار دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید سپس دادخواست فسخ معامله بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست فسخ را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهارنامه جهت فسخ بدهید و بعد دادخواست فسخ معامله بدهید تا در آینده مدعی نشود و فروش بعدی به مشکل نخورد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی مبایعه نامه دارد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید سپس دادخواست آن را مطرح کنید