مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اجرای صیغه طلاق از طرف زوج

باسلام . باتوجه به درخواست طلاق که از طرف شوهرم بوده در تاریخ 1400/7/28حکم قطعی طلاق از دیوان صادر شد و در آن قید شده که زمانی که حقوقات مالی بنده که شامل جهیزیه و 35 تومان اجرتالمثل میباشد را پرداخت نکرده حکم اجرا گردد. شوهرم حکم را به دفتر خانه برد ولی از انجا دوباره به اجرای احکام برگردانده شد تا بعد از دادن حقوقات بنده گواهی به دفتر خانه صادر شود . در طی این مدت همسرم اجرت المثل را به حساب دادگاه واریز کرده ولی جهیزیه را به طور کامل برنگردانده . وفقط دنبال اجرای حکم میباشد . باتوجه به اینکه مدت تقریبا پنج ماه از صدور حکم قطعی گذشته . ایا هنوز قابل اجرا می باشد ؟ در خصوص جهیزیه هم ایا دادگاه میتواند بدون تایید تحویل گرفتن جهیزیه از طرف من به ایشان گواهی بدهد که انرا به دفتر خانه ببرد ؟ چون من اعلام کردم که وسایل خودم را عینا میخاهم یا اینکه پول معادل انرا به نرخ روز بپردازد . ولی کارشناس کلا پانزده ملیون به جای جهیزیه بنده تعیین کرده و میگویند معادل همان پانزده سال قبل حساب شده ولی من قبول نکردم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رای فرجامی یا انقضای مهلت فرجام­خواهی است.مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای تسلیم به دفتر رسمی ازدواج و طلاق سه ماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی یا قطعی شدن رای است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد