مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام
بنده و همسرم قصد جدایی داریم که ایشون به این دلیل که درخواست جدایی از طرف خودشون بود و باید بعد از اجرای صیغه طلاق نصف اموالش رو به من میداد، از طلاق منصرف شد و الزام به تمکین داد تا عدم تمکین بگیره و از پرداخت نصف اموال فرار کنه
حالا با توجه به اینکه من در جلسه دادگاه گفتم برمیگردم به خونم و مشکلی برای ادامه زندگی ندارم، میتونم از حق حبس استفاده کنم تا به خونه برنگردم و عدم تمکین هم نخورم؟
چون همزمان اموال اقا توقیف هست و پرونده مهریه در جریانه..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر باکره باشید می توانید به حق حبس استناد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق حبس فقط برای زوجه باکره است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دوشیزه هستید می توانید از حق حبس استفاده کنید...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که باکره باشید می توانید از حق حبس استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قبلا تمکین نداشته اید میتوانید از حق حبس استفاده کنید