مشاوره حقوقی رایگان - دفترخانه

در طلاق از جانب مرد ، بعد از گرفتن حکم طلاق ایا میشه بدون گواهی عدم بارداری صیغه طلاق در نبود زن جاری بشه؟
امکان اینکه سر دفترخانه چنین تخلفی بکنه هست؟

گواهی عدم بارداری باید جایی ثبت بشه یا فقط سردفترخانه باید اون ملاحضه کنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عدم اخذ گواهی عدم بارداری دلیل بر بطلان صیغه طلاق نیست وصرفا تخلف محسوب میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی عدم بارداری را درهنگام صدور گواهی عدم سازش گرفتید وبه دادگاه دادید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ارایه گواهی پزشک در مورد عدم بارداری زوجه برای ثبت طلاق در دفترخانه الزامی است مگر زوجین ، عدم وجود جنین را اعلام نمایند

در صورت اقامه دادخواست طلاق از جانب زوج و صدور گواهی عدم امکان
سازش ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید و مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه میباشد
و برای اجرای صیغه طلاق ، اگر زوجه در دفترخانه حاضر نشود توسط دفترخانه به زوجه ابلاغ خواهد شد و اگر بعد از ابلاغ ، زوجه در دفترخانه حاضر نشود توسط سردفتر طلاق ، صیغه طلاق جاری خواهد شد و مراتب
به اطلاع زوجه خواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی طلاق مرد می تواند با حکم دادگاه به دفترخانه مراجعه کند در این صورت اگر زن حاضر نشود اخطاریه ارسال می شود و اگر حاضر نشه دفترخانه می تواند نسبت به ثبت واقعه طلاق اقدام کند.