مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید

با سلام و خسته نباشید .
بنده سوالی در مورد ارث و میراث داشتم .
ما چهار فرزنديم دوتا داداش و دو آبجی . دوتا داداشام ازدواج کردن ویکی از داداشام چند ماه پیش به رحمت خدا رفتن . و اون یکی آبجیم هم ازدواج کرده ، چند سالی هم هست که پدر و مادرم به رحمت خدا رفتن .
الان داداش و آبجیم که ازدواج کردن تهران زندگی میکنن و وضعشون خوبه . من که یه دختر مجردم با خانواده داداشم که به رحمت خدا رفته داشتیم تو خونه پدری زندگی میکردیم که داداشم به رحمت خدا رفت . و پدرم در مورد این خونه که به ارث مونده هیچ وصیتی نکرده .
الان هم داداشم گیر داده میخواد خونه رو بفروشه ، من و زنداداشم با دوتا بچه موندیم چیکار کنیم . میترسم داداشم خونه رو بفروشه و سهم ما رو نده و دستمون به چیزی نرسه .
میخواستم شما راهنمایی کنید چیکار کنیم که داداشم بهمون کلک نزنه و چقد از این ارث به من و زنداداشم می رسه .
خونه تقریبا ششصد میلیون پولشه.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

از کلیه اموال پدرتان 2سهم مال فرزند پسر و یک سهم ماله دختراست