مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام. بنده سال قبل توسط یک نفر به صورت عمدی مورد ضرب و جرح قرار گرفتم که پزشک قانونی 35 درصد دیه معین کرده و فرد جانی با گداشتن سند مرغداری که متعلق به خودش هست فعلا آزاده. سوال اینجاست آیا فرد جنایتکار با اینکه تمکن مالی دارد و سند مرغداریش را وثیقه قرار داده میتواند تقاضای پرداخت اقساطی دیه را از دادگاه بکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی می توانید درخواست استعلام و توقیف اموال نامبرده را بدهید که اگر اموالی داشته باشد توقیف خواهد شد و دادخواست اعسار نیز رد میشه.