مشاوره حقوقی رایگان - قسطی کردن دیه

سلام بنده در اسفند 1400 تصادف کرده و مقصر بوده‌ام و توان پرداخت دیه را ندارم ایا میشود دیه را به صورت اقساط پرداخت کرد وسوال دیگر اینکه من 19 ساله هستم و گواهی نامه ندارم ایا برای نداشتن گواهینامه باید حبس بکشم یا خیر؟ ممنونم

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. اقساط با شرایطی امکان پذیر هست اما در خصوص حبس بستگی به نظر قاضی دارد چه حکمی صادر کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخصوص اعسار می توانید دادخواست اعسار و تقسیط تقدیم نماید در خصوص عدم داشتن گواهینامه رانندگی مجازات خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید دادخواست اعسار و تقسیط تقدیم نماید