مشاوره حقوقی رایگان - سودهای خانمان سوز بانک

بنده بخاطر شیلات از منابع داخلی بانک ... سه فقره وام 20 میلیونی گرفتم حال شده هر فقره 45 میلیون ... ورشکست شدم ... باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر تاجر هستید اعلام ورشکستگی کنید به دادگاه محل اقامتتان

یک وکیل

باید اعلام ورشکستگی نمایید تا مدیر تصفیه خود به امور شما رسیدگی نماید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر تاجر نباشید و شرایط قانونی ورشکستگی در مورد شما حادث نشده باشد تقاضای ورشکستگی بی مورد است و ثمری نخواهد داشت کمااینکه از تاجر دادخواست اعسار پذیرفته نمی گردد . قطعاً بانکها در اعطای تسهیلات به متقاضیان تضمینات لازم اعم از چک و سفته بانکی ، ضامن و گروگان (رهن) ملکی را اخذ می نمایند تا بتوانند در سررسید اصل وام بعلاوه سود و جرائم دیرکرد آن را از وام گیرنده وصول نمایند و نهایتاً گریزی از پرداخت آن نیست اگر چه ممکن است متناسب با شرایط خود با طرح دعوی مدنظر ، تأخیری در پرداخت اقساط خود البته با اعمال جرائم دیرکرد آن ایجاد نمائید.