مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

بنده در دادگاه کیفری به استناد شهادت شهود (شهادت در دادگاه بوده است) به اتهام قطع کردن گاز منزل به شش (6)ماه حبس محکوم شده ام. و در تجدیدنظر رای تایید شد.
بعد از رای قطعی بنده از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل گرفتم و ثابت شد قصور از طرف بنده نبوده بلکه قطع گاز از طرف شرکت گاز بوده است و اعاده دادرسی داده و پذیرفته شد و عملیات اجرای حکم گرفته شد و پرونده به دادگاه هم عرض رفته است.
آیا الان موقع شکایت از شهود به اتهام شهادت کذب می باشد یا باید صبر کنم در شعبه هم عرض رای صادر گردد؟
با تشکر از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بهتراست که صبرکنید که رای دادگاه هم عرض صادرشود