مشاوره حقوقی رایگان - سقوط از آسانسور ملک مسکونی مجتمع

با سلام. مدتی هست که بر اثر سقوط از آسانسور مجتمع دچار آسیب نخاعی شدم با طرح دعوا از طرف بنده تشکیل پرونده بازپرس پرونده قرار برای اهالی مجتمع صادر کرد و طی پروسه بازپرسی 3 بار کارشناس تایید کرد که خرابی از آسانسور بوده و در این 3 سال اندی که از پرونده میگذره بهش مهلت رسیدگی میخوره میخوام ببینم مشکل بنده به کجا مربوط میشه گره کجاست ضمنا مجتمع مدیر نداشته و آسانسورها بیمه نداشتن ..

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
مشکل پیش آمده صرفا مستوجب دیه می‌باشد که با توجه به تعداد مالکین ، که چنانچه خود شما نیز از آن ها باشید بین همه شما به نحو تساوی تقسیم خواهد شد به جهت قصور در نگهداری تجهیزات ساختمان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از درخواست کارشناسی کنید تا به صورت فنی مورد بررسی قرار گیرد و سپس در مورد مطالبات آن و خسارت هایی که وارد شده در مطالب دیه کنید