مشاوره حقوقی رایگان - آیا تقدم و تاخر نوشته و امضاء در فاصله چند دقیقه ازهم قابل تشخیص است متن بعد از امضاء درنوشته شده

بدلیل اعتماد ی داشتم فروشنده ملک که خودش یک بنگاه داره ویکنفر رو هم از خودش گذاشته بنگاه تا ملکهاش رو بفروشه دوسال نیم قولنامه من رو که پیش فرش واحد گرفته بودم رو نداده بود آخر اسفند سال1399 که یکسال از قرادادپیش فروش گذشته بود من را دعوت کرد که گفت قول نامه رو گم کردیم بیا رسید چکها وتاریخ چکها که پاس کردی وهرچه پرداخت کردی رسید بدم در دفتر این آقا که نشسته بودیم به من گفت شما این برگه رو واثر انگشت و امضاء کنید من برم پشت سیستم الآن از سایت بانک رسید ها وتاریخ های چک ها پیدا کنم بنویسم من اعتماد کردم امضا کردم نگو که این کاغذ پشت برگه قول نامه اصلی فیمابین بوده ومن نتونستم تشخیص بدم وایشان رفت پشت سیستم که چکها رو از سایت بانک بقول خودش برسی کند وبنویسد مشغول شد نگو که داره فسخ قولنامه را که بین ما بود را مینویسه به من گفت که سایت همه را بالا نیاورد فردا بیا تحویل بگیر من دیگه نتونستم نه ایشون ببینم ونه قولنامه را بگیرم ونه بفهمم که بجای تادیه چکها فسخ قرادارو نوشته را بفهمم بعدا داده مدیر بنگاه وبرادر مدیر بنگاه بعنوان شاهد امضاء کرده تروند کارش هم به این دلیل بود که از سال98 به بعد که قیمتها تغییر کرده بود احساس میکرده ضرر کرده ضمنا ساختمان رو هم شروع نکرد تا مجبور شدم شکایت کنم
بعد از دوسال چند ماه در دادگاه به قاضی آورد قولنامه رو که میگفت گم شده رو با نوشته ای که من فکر میکردم رسید پرداخت من است وجای آن فسخ نوشته بود رو نشان داد وگفت قراردداد با امضاء ایشان (یعنی من )فسخ شده این تروند رو بازی کرده حالا دادگاه به کارشناس خط ارجاع داده سوالم اینه کارشناس میتونه تشخیص بدهد این عملکرد ایشون رو

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به متنی که امضا نموده اید به شهادت شهود استناد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص با کارشناس رسمی دادگستری است