مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام خانم بنده با فردی رابطه دارد خودم چندین بار پیام ها و تماسهای آن را دیدم و حتی هر دوی آنها پیش یکی از اقوام دور اعتراف کردن که با هم رابطه داشتن و الآنم هم رابطه دارن بصورت تماس و پیام و خانم بنده چهار ماه بدون اجازه رفته تهران به بهانه کار کردن چگونه میتوانم شکایت کنم تا به نتیجه برسم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اثبات رابطه نامشروع بسیار سخت است دادگاه تحقیقاتی انجام نمیده اگر خودتون مدارکی مستند جهت اثبات رابطه نامشروع دارید شکایت کنید در غیر این صورت نتیجه ای نمی‌گیرید