مشاوره حقوقی رایگان - توقف کار

سلام
سازنده طبق قرارداد به تعهدات خودش عمل نمیکند.
یکی از اینها تامین اسکان تا اتمام کار و تحویل واحدهای مالک هست. منتهی کار ساختمان هنوز در نازک کاری هست و قرارداد اسکان سال قبل به اتمام رسیده و حکم تخیله را میخواهد از طریق شورای حل اختلاف بگیرد بعلاوه خسارت و این طرف ما هم شکایت کردیم اما تاریخ وقت دادگاه ما برج 6 .98 هست آیا میتوانیم تاریخ دادگاه را برای قبل از تخلیه درخواست کنیم. و اینکه حکم توقف کار را بگیریم. بغیر از تامین اسکان بعنوان مثال باید تمام مصالح و سنگ ها و کاشی ها را با نظر مالک تهیه و انجام دهد ولی برای خودش سنگ کیفیت پایین و رنگ و طرح های بدون سلیقه ما را میخرد.
آیا راهی نیست جلوی اینکار را گرفت.
تشکر از کانال مفیدتان

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی