مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله

سلام من یک آپارتمان در دیماه در مرحله سربندی خانه خریدم ولیکن الان موقع تحویل سازنده یکی از پنجره های اتاق خواب را کور کرده است و پاسخگو نمی باشد و همچنین کابینت و ...طبق قولنامه ام دی اف نزده است. الان من برای شکایت اول باید خانه را همینطوری تحویل بگیرم و کل پول را بدهم بعد شکایت کنم یا می توان بدلیل این تخلفات اصلا خانه را تحویل نگیرم و روز سند 30 شهریور است حقیقتا بخاطر کم کاری سازنده دادن دوباره پول برای سند جایز است ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بدوا تامین دلیل نمایید و اظهارنامه دهید و سپس دادخواست متناسب طرح شود
حتی المقدور با یک وکیل دادگستری همراه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید در روز سند به دفترخانه مراجعه کنید و گواهی عدم ح

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطالعه شرایط قرارداد برای راهنمایی خیلی مهمه
اگر در قراردادتان قید شده باشد چنانچه پرداخت نکنیدقرارداد فسخ میشود پول را باید واریز کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مطلقا خانه را تحویل نگیرید
و ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ایرادات در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و بعد اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد با توجه به مفاد و شروط
قراردادی دادخواست مناسب اقامه نمایید
و

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
آنجه در متن قرارداد نوشته شده است اهمیت زیادی دارد و باید بر مبنای انچه توافق شده است عمل نمایید.
ابتدا حتما تامین دلیل کنید و اظهارنامه ارسال کنید.بعدا می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح کنید.
باید در روز مقرر در دفترخانه حاضر شوید تا ایشان بعدا ادعای ضرر و زیان نکند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست تامین دلیل کنید تا کارشناس نظر خودرا اعلام دارد وبر طبق آن اعلام شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد و شرایط قرارداد در چنین شرایطی خیلی مهم است و بایستی بر اساس آن اقدام شود تا متضرر نشوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا مبایعه نامه بررسی نشود نمی توان اظهار نظر کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . بدواً تامین دلیل کنید و اظهارنامه بفرستید و در دفترخانه با ارائه مدارک اعم از تامین دلیل و مدرک مثبته وجود ثمن معامله در جساب شما حضور پیدا کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

آنچه در متن قرارداد آمده است جهت اظهار نظر دقیق باید مورد مطالعه قرار گیرد بهتر از تامین دلیل کنید و سپس با توجه به شرایط قرارداد اقدام به راهکار مناسب حقوقی نمایید