مشاوره حقوقی رایگان - شکنجه روحی و آزار اذیت روانی

سلام و درود خدمت شما. من چهار سال پیش ملک پدریم رو به دو سازنده برای ساخت و ساز دادم که متاسفانه هنوز تکمیل و تحویل نشده. و سازندگان علاوه بر بی تعهدی با استفاده از نواقص موجود در ساختمان موجب آزار روانی من و خانواده م میشوند. آنها با سو استفاده از شرایط خانواده من که مجبور به زندگی در ملک نیمه تمام شدند. من و خانواده م را تحت فشار روانی قرار میدند. ایا میتوانم بخاطر آزار و اذیتهای روحی خودم و خانواده م از آنها شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت این عنوان خیر اما می‌توانید ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان پیشرفت کار و دیرکرد عملکرد سازندگان بررسی شود سپس بر اساس آن دادخواست مطالبه خسارت دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوالتان مفهوم نیست چه نوع آزار و اذیت روحی؟؟؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است وفق آن می‌بایست دادخواست داد
نه براساس آزار روحی و روانی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با توجه به مفاد و شروط مندرج در قرارداد مشارکت امکان اقامه دادخواست وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای آزاد و اذیت روحی بعید است بتوانید به نتیجه ای برسید.
ابتدا تامین دلیل کنید و براساس آن دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی و مطالبه خسارات بدهید.
ابتدا متن قرارداد باید بررسی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و منظور شما از آزار و اذیت روحی کاملا مشخص نشده است‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به مفاد و و شروط مندرج در قرارداد امکان طرح دعوی مناسب وجود دارد