مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مال غیر

با سلام
زمینی را در سال 86 خریداری نمودم در 10 سال پیش فروشنده فوت و نوه ایشان با یک قولنامه صوری زمین را ب دیگری فروخته و تا کنون 6 فروش انجام شده در 6 سال پیش به محض مطلع شدن شکایت کیفری نمودم و به اناطه خورد پس از گذشت 3 سال رای به فروش مال غیر نوه صادر و حقانیت اینجاب و رد مال اثبات شد بعد از گذشت یک سال که بلاخره کارشناس برای اجرای حکم مشخص شد نفر آخر که انجا را ساختمان ساخته جلوی اجرای حکم را گرفته و ادعای سکونت مینماید و الان منتظر دادگاه ایشان هستیم آیا زمین به من برمیگردد یا خیر
ضمن زمانی که ما شکایت کردیم نفر اخری که مالکیت را داسته بعد از 1 سال که از اولین شکایت ما گذشته زمین را فروخته و ادعا میکنم که خبر نداشته ام در صورتیکه نفر قبل ایشان دو بار به دادگاه احضار شده بود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد نمی توان پیش بینی نمود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

دادگاه باتوجه به اسناد ومدارک موجود و دفاعیات طرفین دعوا قضاوت خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه دارد اصولا اگر اولین انتقال یرای شما باشد زمین به شما تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است قاضی رای به تلف حکمی صادر نماید و شما مجبور بشوید که قیمت زمین را از فروشنده اول مال غیر ، مطالبه نمایید و ...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسنادی و اطلاع از جزییات میباشد