مشاوره حقوقی رایگان - جرم خرید و فروش مال غیر

اگر فردی اقدام به فروش زمین موروثی فردی بدون اجازه صاحب زمین کند . مجازات فروشنده و خریدار غیر واقعی چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام فروش مال غیر زندان و جریمه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات فروش مال غیر به مجازات کلاهبرداری محکوم خواهند شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اذن و وکالتی نداشته باشد میتواند به مصادیق انتقال مال غیر و کلاهبرداری تلقی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورت اثبات فروش مال غیر به مجازات کلاهبرداری محکوم خواهند شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم این یک جرم کیفری است و فروش مال غیر می باشد مجازات آن حبس و جریمه نقدی نیز در نظر گرفته خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به مجازات کلاهبرداری محکوم خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

فروش مال غیر به مجازات کلاهبرداری محکوم خواهند شد