مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سرنشین

باعرض سلام وخسته نباشید
من در سال 96 در حین رفتن سر کار تصادف کردم و رای نهایی در سال 98 داده شد بعد از طول درمان و التیام و رای من اینجوری شد
یک دهم دیه کامل (بابت شکستگی بینی)
یک درصد دیه کامل (بابت جراحت حارصه قدام ران چپ و آرنج چپ)
نیم درصد دیه کامل (بابت ارش حارصه قسمت تحتانی شکم)
یک و نیم هزارم دیه کامل (بابت کبودی قدام ران چپ)
هشت درصد از یک بیستم دیه کامل (بابت شکستگی به میزان هشت درصد از قسمت نمایان دندان پیشین)
نود و دو درصد از دو سوم از یک بیستم دیه کامل از بابت سیاهی دندان مذکور)
یک دوم از چهار پنجم ازیک سوم دیه کامل (بابت خردشدگی ثلث تحتانی استخوان ران پای چپ)
چهار پنجم از یک پنجم دیه کامل (بابت شکستگی ثلث تحتانی استخوانهای درشت نی و نازک نی ساق پای چپ)
چهار درصد دیه کامل (بابت ارش آسیب نسج نرم ران چپ و ساق پای چپ ناشی از عمل جراحی)
نیم درصد دیه کامل (بابت ارش ساییدگی حارصه قسمت تحتانی شکم)
چهارونیم درصد دیه کامل (بابت ارش نقص عضو محدودیتی حرکتی خفیف زانوی چپ به همراه ارش آسیب سطح مفصلی زانوی چپ ناشی از شکستگی)
دوصدم دیه کامل (بابت جراحت دامیه پیشانی)
سه هزارم دیه کامل (بابت سیاه شدگی خلف ران چپ ظرف دو سال قمری در حق شاکی و پرداخت سیصد و سی هزار تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت صادر و اعلام میگردد)
ممنون از لطف شما چند درصد میباشد و مبلغ آن چقدر میشود.
آیا دیه به روز میباشد و دیه سال 98 حساب میکنند که من در سال 96 تصادف کردم
دوباره تشکر فراوان....

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

با دیه 98 تعیین می شود هریک درصد 2/7میلیون تومنه