مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اشتباه اومده

سلام وقت بخیر
برای پدر من یه ابلاغیه اومده امروز که چند نفر تهران از پدرم شکایت کردن برای فحاشی و تهدید و این چیزا در صورتی که ما اصلا تهران زندگی نمیکنیم و این چند نفرو نمشناسیم و اصلا ندیدیمشون و اصلا پدر من تا الان به کسی فحاشی و تهدید نکرده چه طوری میتونیم پیگیری کنیم چون مطمعا هستیم که اشتباه اومده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شعبه تماس بگیرید و اطلاع دهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با مراجعه به شعبه و یا تماس با شعبه و یا رصد موضوع از طریق سامانهه ثنا ضمنن حواستون به پیام های کلاهبرداری باشه

در هر حال اینگوونه استباهات گاهی پیش می یاد