مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اشتباه

از شعبه 3 دادگاه شیراز یه خانواده از من به جرم قتل عمد شکایت کردن شیراز تا شهر من 1000 کیلومتر فاصله و من تا حالا شیراز نرفتم آی‌تی دادگستری شهر خودم رفته میگه پرونده برای سال 89 و کل متهم ها فامیلاشون با من یکی گفت تشابه اسمی چکار کنم 10 روز دیگه تاریخ دادگاه رسیدگی

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

اگر می توانید حضوری تشریف ببرید شعبه بهتر است در غیر اینصورت لایحه ای مبنی بر ذکر دقیق مشخصات خود و اعلام اشتباه به شعبه تقدیم نمایید
اما ترجیحاً حضوری برید بهتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اشتباهی صورت گرفته باید حضوراً شعبه مراجعه کنید تا رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قالب لایحه به شعبه اعلام کنید که در ابلاغ اشتباه رخ داده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید اگر پرونده نیاز به پیگیری باشد ممکن است به شهر محل سکونت شما نیابت بدن.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با مدارک شناسایی خود به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

یا وکیل بگیرید و یا اینکه لایحه ارسال کنید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

حضوری مراجعه کنید با قاضی پرونده در مورد اشتباه شده ابلاغیه صحبت کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

از طریق لایحه و در صورت امکان با مراجعه حضوری به شعبه جوضوع را پیگیری کنید