مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مسکن صوری در پرونده تمکین

با سلام
همسر بنده حکم الزام به تمکین گرفتن و پرونده رفته اجرای احکام. من بعد از مطالعه پرونده متوجه شدم که به صورت صوری منزل یکی از اقوامش رو قولنامه کرده و نوشته که مبلغ ودیعه نقدی پرداخت شده و اجاره نقدی پرداخت میشود صرفا جهت گرفتن گواهی نشوز این اقدام رو کرده. من چطور میتونم صوری بودن منزل رو اثبات کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما تمکین کنید، بعد با دقت بررسی کنید و مدرک جور کنید ، ضمنا اولا نماینده دادگاه باید بیاد ببینه خونه و وسایل داخل آن را و تایید کنه، شما میتونید این مطلب را بهش بگی، ثانیا چه فرقی میکنه شما باید در خانه ای که شوهر تهیه میکنه ساکن بشی ، اینکه چه جوری اجاره شو میده مهم نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هم مسکن و هم وسایل باید مهیا باشد آمادگی جهت تمکین را اعلام نمایید
صوری بودن را به استناد شهود و یا اقرار موجر می توانید اثبات کنید