مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین برای مهریه

خانم پسرم برای مهریه خودرو در رهن پسرم رو که فقط 4 قسطش پرداخت شده و 580 میلیون تومن بدهی دارد را توقیف فیزیکی کرده و اداره اجراییات گفته به علت رهن ابن خودرو تا مرتفع شدن رهن عملیات اجرایی یعنی مزایده انجام نمیشود حالا پسر من به تعداد 4 قسطی که داده مالکیت دارد از چه طریقی میشود بدون مزایده فقط مقدار مالکیت پسرم به خانم داده شود یعنی 40 میلیون این کار امکان دارد اگر میشود از چه راهی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خودرو هم در دست خودمان هست و نزاشتیم توقیف بشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان ندارد تحت شرایطی مزایده به صورت کامل انجام می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با قرارداد عادی و وکالت نامه امکانپذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد
مگر زوجه تمام مبلغ اقساط خودرو را پرداخت نماید و خودرو از رهن خارج بشود و سپس زوجه درخواست عین خودرو را نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زوجه میتواند تمام اقساط را پرداخت کند تا ماشین فکر شود و بعد تو ماشین را توقیف نماید