مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین برای مهریه

سلام ببخشیدمن ماشین همسرم روتوقیف سیستمی کردم ودردست خودش درشهری است وماشینوپنهان کرده.ایامیتونم بدون اینکه توقیف فیزیکی کنم ازطریق دادگاه ماشین روب پارکینگ انتقال بدم وب مزایده بذارم.چون ماشینو پنهان کرده ونمیشه توقیف فیزیکی کرد.لطفا اگه میشه راهنماییم کنیدممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادگاه درخواست توقیف فیزیکی خودرو را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ابتدا باید توقیف فیزیکی شود و بعد جهت مزایده برود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید توقیف فیزیکی انجام بشه در غیر این صورت امکان مزایده و فروش وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بدوا توقیف فیزیکی انجام تا به مزایده رود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایستی ابتدا درخواست توقیف فیزیکی خودرو را داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خودرو بایستی جهت انجام مزایده توقیف فیزیکی نیز انجام پذیرد