مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت قرارداد

سلام
پدر بنده دو سال پیش قرار بود از شخصی 250 میلیون پول بگیره و با اون کار کنه. و بعد مدتی پول و به طرف بگردونه. راجب همین پول قراردادی بین خودشون تنظیم میکنن و شماره چکهارو در قرارداد میارن پدر بنده هم چکهارو آماده میکنه و امضا میکنه و به همراه قرارداد نگه میداره. همون شب قرار بوده اون شخص به همراه پدرم برن پول رو پدرم بگیره و چکها رو بده اما چک یا پول آماده نبوده. و ادعا میکنن یکساعت دیگه اون شخص میاد.
پدرم و اون شخص که پدرم باهاش قرارداد نوشته موقت جایی میرن برای استراحت که تا اون یک ساعت بگذره.
اما بعد از گذشت 15 دقیقه اون شخصی یواشکی از محل متواری میشه و تازه پدرم متوجه میشه که چک ها توی ماشین اون شخص جا مونده و اون شخص چکهارو با خودش میبره بدونه این که ریالی بابت اون قرارداد به پدر پولی داده باشه.
پدرم جهت پیگیری حساب خودش رو مسدود میکنه.
الان با گذشت دو سال حکم توقیف خودروی پدرم اومده. و مشخص شده چکها توسط شخص دیگری بانک برده شده و برگشت خورده. الان پدرم باید چیکار کنه که ثابت کنه اون شخص بابت اون قرارداد پولی نداده و چکهای ضمانت رو بدون انجام تعهد واگذار کرده؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر تماس با ما بگیرید