مشاوره حقوقی رایگان - جلب سیار

باسلام ماشینی سال 95فروختم و بابت ثمن معامله چک دریافت کردم بعد از این که چک‌ها را پاس نکرد شکایت کردم و محکوم به پرداخت پول و تاخیر تادیه شد و باتوجه به اینکه چک‌ها بابت موضوع ماشین بودند طرف رفت شکایت امانت در خیانت و استرداد لاشه ی چک کرد که شکایتش ردشد الان بعد از پنج شش سال 240میلیون تومان بدهکار شده و یازده میلیون تومان درحق دادگاه ک من حکم جلب سیار دارم
آیا بعد از این همه مدت می‌تونه با سند آزاد بشه و اگر آزاد بشه چگونه میتونم پیگیری کنم
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی یا حساب بانکی و یا هر دارایی سراغ دارید میتوانید توقیف کنید در غیر این صورت باید با هماهنگی واحد اجراییات دادگستری نسبت به جلب سیار با اذن ورود به مخفیگاه طبق دستور قضایی اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مالی معرفی نشود حبس دارد و می‌توان تقاضای جلب کرد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می تواند دعوای اعسار اقامه کند ودادگاه تقسیط کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حلب شود می تواند با معرفی ضامن یا وثیقه دادخواست اعسار دهد و تا تا رسیدگی به پرونده اعسار آزاد می شود.
بعد از رسیدگی به پرونده اعسار اگر دادگاه حکم به تقسیط محکوم به صادر کند به صورت اقساطی پرداخت می شود و در صورتی که اقساط را پرداخت نکند می توانید جلب کنید و یا اگر دادخواست اعسار رد شود بازداشت خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مالی معرفی نشود حبس دارد و می‌توان تقاضای جلب کرد