مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در اجرای حکم جلب سیار

سلام وقت به خیر
حکم جلب سیار متهم مالی را در تهران داریم و الان 8 ماه است پیگیر هستیم و متاسفانه قادر به پیدا کردن موقعیت دقیق متهم نشده ایم . محکومیت متهم ، حقوقی است و کیفری نیست . تمام اقدامات حقوقی هم در اجرای احکام برای وصول مطالبات انجام شده و تاکنون بی تاثیر بوده است .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام تقاضای نقطه زنی از طریق خط تلفن همراه و نیز درخواست ممنوع الخدمات شدن محکوم علیه را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کرده و درخواست نقطه زنی سیمکارت تحت مالکیت ایشان و همینطور ممنوع الخدمات شدن ایشان را طی یک لایحه درخواست نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر تلفن همراه به نام ایشان دارید درخواست نقطه زنی نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای نقطه زنی خط موبایل دهید و در صورت لزوم وی را ممنوع الخدمات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما باید متهم را پیدا نماید

اصولا در دعاوی حقوقی درخواست نقطه زنی پذیرفته نخواهد شد مگر با موافقت قاضی اجرای ا حکام