مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو و بخشندگی

با سلام بنده درخواست عفو و بخشندگی دادم و در قسمت پیگیری ارسال به کمیسیون نوشته شده . نزدیک 1ماه شده درخواستم ثبت شده چرا نتیجه نمیاید ؟چگونه باید پیگیری کنم ؟از کدام دادسرا و چه باید درخواست بدم که جریمه بخشیده شود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما در کمیسیون عفو و بخشودگی رسیدگی خواهد شد زمان نامشخص است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

از طریق سیستم عدل ایران یا دفتر خدمات قضایی ببینید در چه مرحله ای میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد منتظر ابلاغ باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب همان شعبه که درخواست عفو دادید پیگیری حضوری کنی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سیستم عدل ایران یا دفتر خدمات قضایی باید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما وارد سایت عدل ایران شوید بعد وارد قسمت پیگیری اشخاص حقیقی شوید و پرونده خود را مطالعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید منتظر باشید می توانید حضوری پیگیری نمایید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

زمان مشخص ندارد اما از طریق مراجعه حضوری و در غیر این صورت از طریق مطالعه پرونده در سامانه عدل ایران پیگیری نمایید