مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال پیامک ابلاغیه

سلام وقت بخیر، دختری هستم تا ی ماه دیگه هیجده سالم میشه تا دو ماه قبل برای صدور حکم رشد اقدام کرده بودم و پیامک اومده بود که ی ماه بعد حکم رشدارسال خواهد شد
ولی پیامک ابلاغیه ارسال نشد یعنی پیامک ارسال حکم رشدم)) ایا مبنی بر اینه که ی ماه دیگه هیجده سالم خواهد شد ارسال نشده؟
یا باید برم دفتر خدمات قضایی پیگیری کنم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دختر با سن 18 سال تمام
رشید محسوب خواهد شد
و حضورا به شعبه مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ وقت دفتر خدمات و یا سامانه ثنا نمی‌گوید که زمان صدور رای چه تاریخی است. حتما حضوری از شعبه رسیدگی کننده پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شعبه ارجاع شده حضوری موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر با سن 18 سال تمام
رشید محسوب خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دختر با رسیدن به سن 18 سال رشید محسوب می‌شود مگر خلاف آن ثابت شود که شما می توانید شخصاً یا توسط وکیل به شعبه مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیگر یک ماه دیگر هجده ساله و رشید محسوب میشوید.

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. در صورت 18 ساله شدن دیگه نیاز به حکم رشد نیست اما اگر هنوز 18 ساله نشده و نیاز به حکم دارید حضورا مراجعه کنید