مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط همسر

شوهرم دیروز کتکم زد باسیل ومرد به سروصورت ودماغ می‌کوبید دماغمون چشمام ورم کرده وکمبود شده می خوام بدونم چطور باید شکایت کنم اول کجا باید برم هشت ساله تو هر دعوا کتکم زد تا حالاهم شکایت نکردم یه بچه سه ساله هم دارم نمی تونم اونو پیشش بزارم برم خرج نمیده مدام هم فحش میگه جلوی بچه ام کتکم میزنه بچه ام خیلی اعصابی شده نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا از طریق کلانتری اقدام که صورت جلسه بشه و نامه ای از کلانتری جهت ارجاع به پزشکی قانونی دریافت نماید سپس میتوانید هم شکایت کیفری و هم حقوقی خود را در مراجع قضایی مطرح نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان توهین و ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید شکایتنامه بنویسیدودرخواست معرفی به پزشکی قانونی بکنید شاهد هم اگر دارید معرفی کنید واز طریق دفترخدمات قضایی به دادسرای محل ارسال کنید یابه کلانتری محلتون مراجعه کنید ودرخواست معرفی به پزشکی قانونی بکنید وبعد شکایتنامه تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکوائیه ضرب و جرح را مطرح نمایید و درخواست نامه برای پزشکی قانونی را نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا به نزدیکترین مرکز درمانی مراحعه کنید و گواهی پزشکی بگیرید و سپس شکایت ضرب و جرح عمدی و توهین و فحاشی کنید و معرفی به پزشکی قانونی شوید و همچنین اگر فرزندتان امنیت جانی ندارد میتوانید از پدرش سلب حضانت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول به نزدیکترین کلانتری برید و نامه پزشکی قانونی بگیرید و بعد شکایت ضرب وجرح را در دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت ضرب وجرح وتوهین وفحاشی شکایت نماییدفرزندتون هم تا هفت سالگی حضانت با شما خواهد بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ابتدا به ساکن باید به 110 زنگ می‌زدیید میامدند صورتجلسه میکردند در حال حاضر به دفتر خدمات قضایی محل زندگی خود مراجعه و شاکیت تحت عنوان ضرب جرح و شتم تهیه کنید تا رسیدگی شود
هر زنی که که بعد از کتک خوردن از شوهر خود شکایت نمیکند. مجوز کتک خوردن بعدی خود را صادر میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید برای این کار وکیل بگیرید اما باید ابتدا مراجعه به کلانتری و سپس به پزشکی قانونی مراجعه نمایید تا شما معاینه شوید این را مد نظر داشته باشید فوراً به پزشک قانونی مراجعه کنید تا آثار ضرب و جرح بر روی صورت شما وجود دارد

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام با طرح شکایت کیفری از طریق دفاتر قضایی به پزشکی قانونی شما رو معرفی می کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کلانتری شکایت کنید به پزشکی قانونی ارجاع میشوید و میزان دیه مشخص میشود با شهادت شهود شکایت ضرب و جرح عمدی را اثبات کنید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. میتونید به کلانتری محل اطلاع بدید تا بیان صورتجلسه کنند و یا همان ابتدا مستقیم به دفترخدمات قضایی برید و شکواییه تنظیم کنید تا به دادسرای محل ارجاع گردد