مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

با سلام.وقتتون بخیر...
من به همراه دو نفر از دوستام برای بار اول مقداره 18 لیتر مشروبات الکلی دست ساز برای یکی از دوستان میبردیم که دستگیر شدیم...من نه تا به حال استفاده داشتم و نه سابقه ای...یک شب به زندان رفتم و منتظر رای دادگاهم. من و دوستم تو بازجویی گفتیم که ما تهیه کردیم و یکی از دوستان فقط راننده بود و در جریان اتفاق نبوده... ما دونفر یک شب زندان رفتیم و به قید وثیقه آزاد هستیم. میخوام بدونم مجازاتمون چی هست. دوباره عرض میکنم برای اولین بار بوده و هیچ گونه شربی هم نداشتیم. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مشمول کیفر ماده 702 اصلاحی کتاب پنجم مبحث تعزیرات و مجازات های بازدارنده ( شش ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده ) محکوم می شوید . همچنین وفق تبصره 1 الحاقی به همان ماده ، به پرداخت معادل قیمت وسیله نقلیه حمل کننده مشروبات الکلی نیز محکوم شوید .

یک وکیل

سلام. با توجه به اینکه بار اول بوده که مرتکب این جرم شدید برای شما جزای نقدی تعیین خواهد شد