مشاوره حقوقی رایگان - اقرار فردی که تنها مدرک قولنامه مالکبت فرد دیگر را از دستش خارج نموده.

فردی که تنها مدرک قولنامه فرد دیگر را که به صورت ظهر نویس مالک بوده به صورت ظهر سفید امضا از ایشان گرفته تا برای ایشان بفروشد وسپس روی امضا ایشان به مالک قبلی منتقل وسپس مدرک مذکور را مفقود وملک مذکور را از طریق کپی روی قولنامه که به نام مالک قبلی بوده وسپس امضا مالک قبل مبنی بر فروش به شخص ثالث منتقل وثمن آن را دریافت نموده اند اکنون مالک قبلی فوت نموده وابن فرد متقلب بعداز 20سال حاضر به شهادت و اقرار به نفع فرد مالباخته میباشدآیا باتوجه به شهادت واقرارنامبرده وهمچنبن بررسی سوابق قولنامه های ملک مذکور که یقینا قولنامه مالک قبلی موجود نیست وکپی آن موجود است واگر هم پیدا شود مالکیت مالباخته در ظهر آن مکتوب وشاید با بررسی کارشناس مشخص شود که سفید امضا بوده وفرد متقلب هم اقرار نماید با توجه به این توضیحات فرد مالباخته که میتواند از طریق تحقیق محلی سابقه تصرف ملک مذکور را هم ثابت نماید میتواند احقاق حق نماید یا خیر اگر میتواند از چه کسی باید احقاق حق نماید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی قابل بررسی است