مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی دیوان عدالت

منابع طبیعی... سابقه کارم درمنابع طبیعی ازسال79تا88 باتنظیم قرارداد پیمانکاریش با بسیج سازندگی استناد کرده امادرنامه پاسخ نامه بسیج سازندگی ازعدم وجود قرارداد مذکورش اقرار دارد قضات31بدوی و29تجدیدنظر دیوان عدالت منابع طبیعی را طرف شکایتم ندانسته وبدون دریافت شرایط ومفاد قرارداد پیمانکاری شرکت‌های خدماتی راطرف شکایت دانسته

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نظر شکلی دعوی شمارد شده است مجددا درخواست خود را به نحو صحیح و قانونی مطرح نمایید