مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام مدت سه ماه بنده سر کار بودم و در منزل حضور نداشتم بعد از رجوع به خانه متوجه ارتباط خانمم با فرد غریبه شدم آیا پزشک قانونی تماس فیزیکی و دخول و آمیرش جنسی را میتواند اثبات کند وتا چه مدت و چند مرتبه دخول را تا چه مدت میتواند برسی وتایید کند والان حدود 12 روز است که به علت مصرف مواد مخدر زوجه در کمپ ترک اعتیاد بسر میبرد.ممنون از راهنمایی و در صورت امکان جواب قطعی دراین مورد را خواستارم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو نیز می توانید بدهید.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.امکانپذیر نیست چون ایشان با شما زندگی میکرده.