مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تقسیم ارث

سلام. پدر ما موقعی که مادر مان زنده بود یک دانگ از خونه رو به نام مادرم میزنه. وقتی مادرمان فوت می‌کنه دوباره ازدواج می‌کنه که اول دو دانگ خونه رو به نام نامادری میزنه و بعداً دوباره با دو تا پسرش مجبورش میکنن دو دانگ دیگر را هم به نام نامادری بزنه. که نامادری هم فوت می‌کنه و چند سال بعد پدرمان فوت می‌کنه. الان از مجموع شش دانگ منزل مسکونی یک دانگ به نام مادر واقعی ما که جمعا 4برادر واقعی و دو تا خواهر هستیم زده شده و چهار دانگ به نام نامادری که دو تا پسر از پدر مان بدنیا آورده زده شده و فقط یک دانگ به نام پدرمان هست میخواستم بدونم ارث رو چگونه بین همدیگه تقسیم کنیم و به هر نفر چقدر میرسه. بازم بگم پدر و مادر و ناپدری در قید حیات نیستند و نامادری زودتر از پدر فوت کرده.... فرزندان مادر واقعی 4پسر و دو تا دختر ....نامادری دو فرزند پسر....تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پدر شما مالک1 چهارم از ترکه مادر اصلی و نامادری است و این مقدار بین همه فرزندا تقسیم می شود و فرقی بین واقعی و غیر واقعی نیست
همچنین از سهم مادر شما (یک دانگ) فرزندان پسر دو برابر دختران ارث می برند و از میزان سهم نامادری چیزی به شما نمی رسد