مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق و ارجاع به داوری

من یکسال پیش خانه را ترک کردم چون همسرم با مادرم رفتار تندی داشت که ناراحت شدم و درین مدت همسرم بهم نفقه نداد و البته الزام به تمکین هم نکرد و یکی دوبار واسطه فرستاد که برگردم ولی نرفتم
من رفتم ماه پیش تقاضای نفقه کردم که بتونم شروع به دادخواست طلاق بدم و همسرم اومد و من حکم گرفتم که بهم باید ماهی 500 بده و قرار شد قسط بپردازه و داره میپردازه
بعدش رفتم و درخواست طلاق عسر و حرج دادم و اونم درخواست الزام به تمکین داد ولی دادگاه طلاق زودتر برگزار شد و با وجودیکه من گفتم مهریه مو میبخشم ولی به قاضی گفت من دوستش دارم و طلاقش نمیدم بگین برگرده سر زندگیش و قاضی هم ارجاع داد به داور
حالا که ارجاع به داور شده اگر من اصرار بر طلاق کنم و اون اصرار بر طلاق ندادن، چه اتفاقی میفته؟
داور باید چی بگه که من بتونم طلاق بگیرم؟ کلا نخواد منو طلاق بده من چیکار میتونم کنم در حالتی که به داور ارجاع شده

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نظر داور زیاد مهم نیست چون داور صرفا در مورد عدم ایجاد سازش نظر میده ولی برای طلاق باید بتونید عسر و حرج را اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسر شما حاضر نیست شما را طلاق دهد باید عسر و حرج خود را از راههای قانونی اثبات کنید