مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم تامین اجتماعی

باسلام من کارمند یک اداره هستم قبلا حق التدریس بودم بعد از 15 سال پیمانی شدم در 15 سالی که حق التدریس تمام وقت بودم بیش از 5.5 سال بیمه من در بعضی از ماها کامل وبعضی از ما ها چندروزش پرداخت شد که رفتم تامین اجتماعی ادعای سابقه کردم و مدارک تکمیل ارایه نمودم کارشناس شعبه بعد از برسی مداک و مراجعه و مکاتبه با اداره من 1771 روز رو کارشناسی کرد و برای تایید به اداره کل بیمه تامین اجتماعی ارسال کرد در اداره کل بیمه 1421 روز رو تایید کردند وبا وجود مستندات کامل 350 روز رو بدون دلیل کم کردن بعد مراجعه من گفتند ما ه هایی که کار فرما به صورت ناقص پرداخت کرده ما کم کردیم من هم گفتم حکم خودم بدید من برم دیوان چون مدارک کامل دارم وبه رای شما اعتراض دارم میگن ما چیزی نمیدیم من چطور میتونم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم البته لازم به ذکر هست قبل اینکه من برای ادعای سابقه به تامین اجتماعی برم برای طرح شکایت رفته بودم به دیوان عدالت اداری که گفتند باید بری ادعای سابقه از تامین اجتماعی بیاری اگه بیمه رسیدگی نکرد بعد با نامه ادعای سابقه بیمه بیای ما پرونده تشکیل بدیم بفرستیم تهران
الان من حدود یک ساله بعد از دوندگی به رای سازمان تامین اجتماعی اعتراض دارم تامین اجتماعی هم مدرکی از رای به من نمیده که به دیوان ارایه کنم لطفا از نظر قانونی من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرکی دال بر درخواست سابقه داری و همچنین گواهی آموزش و پرورش دال بر تعداد روزهایی که برای شما بیمه ارسال کرده است، می توانید به دیوان عدالت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید و پیگیری نمایید