مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از شرکت ساختمانی پیمانکاری

با سلام اینجانب از سال 87 مدرک تحصیلیم که مهندسی عمران هست رو برای 2 سال در اختیار شرکت با مسئولیت محدود قرار دادم و قرار شد بعد از 2سال مدرکم رو خارج کند. متاسفانه اعتماد کردم و پیگیر نشدم تا اینکه چندماه پیش بصورت اتفاقی آگهی سایت روزنامه رسمی رو چک کردم و دیدم که از سال 89 به بعد بطور مداوم سمت من که نایب رییس هیئت مدیره است تمدید شده و آخرین آگهی هم قرارداد 2ساله از 97 تا 99 هست، ضمن اینکه شرکت در شهرستان خرم آباد تاسیس شده والان شعبه در شهرستان قم داره، بنده هیچ گونه اطلاع قبلی از این امر نداشته ام. با توجه به اینکه بدون اطلاع من امضای من جعل شده و دفترخانه مربوطه هم با ایشان همکاری لازم را بعمل آورده و این قرارداد بصورت خودکار تا کنون تمدید شده است و اینجانب هیچ گونه اطلاعی از این مهم نداشته و تمام این مدت مسئولیت بر عهده بنده که بعنوان نائب رئیس هیئت مدیره درج شده و مهندس امتیازآور شرکت میباشم و حتی 1 روز هم برای من بیمه رد نشده است. لذا خواهشمندم نسبت به استیفای حقوق اینجانب و ضرر و زیان وارده راهنمایی لازم را مبذول فرمایید. ضمن اینکه فردی که برای 2 سال اول مدرک را برای ثبت شرکت در اختیارش قرار دادم سمت مدیر عامل را داشت اما در تغییرات تمدید 10 سال بعدی اسمش در هیئت مدیره نیست ولی همه کاره شرکت میباشد و طی تماس تلفنی از اوخواستم اسم مرا خارج کند اما 4 ماه گذشته و فقط امروز و فردا میکند و حالا که قصد شکایت دارم باید از فرد مورد نظر باشد که ابتدا مدرک را برای ثبت شرکت به او دادم یا مدیرعامل شرکت فعلی؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما مسئول هستید و باید تحقیق لازمه رو به انجام می رسوندید باید از هر دو نفر شکایت کنید