مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرا دادخواست مهر و موم مال مشاع

با سلام یک قطعه زمین مسکونی متعلق است به یک زوج بالنصفه مساوی سهم طرفین است ماحصل ازدواج 6فرزند که زوجه فوت مینماید و زوج مجددا همسر انتخاب می کند حاصل 5فرزند دیگر شد. سپس زوج که همان پدر خانواده باشد در حیات خود به فرزند 6 ششم خود 100متر زمین واگذار می کند فوت می کند و در صحت و صقم آن شکی در سایر وراث نیست. اکنون در این حالت این ملک در اصطلاح مشاع است. پرسش در صورتیکه احد از وراث دادخواست مهر و موم اموال متوفی را بخواهد در نهایت اجرا مهر و موم آیا 100 متر زمین وراث 6 ششم که از یک دروازه عبور می کنند مهر و موم می شود یا خیر ‌؟ با این توضیح که (100مترنفر 6) کما فی السابق هیچ گونه تغییر تحولی در آن نشده است فقط دو ستون دروازه ساخته شده است و تقاضای ثبت سند انجام کارشناسی و نقشه کشی اداره ثبت موجود است هنوز به مرحله آگاهی تحدید حدود در روزنامه های کثیر الانتشار نرسیده است و از سوی دیگر سهم زوجه نخستین نیز مال مشاع 6 فرزند از ماترکه میباشد که از مادرشان این تعداد وراث سهم الارث دارند ؟!!؟ لطفا مد نظر وکلای محترم قرار گیرد. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر 100 متر در مشاع باشد بله کل ملک مهر و موم می شود و چون آن ورثه که 100 متر را در زمان حیات مورث دریافت نموده است در الباقی 500 متر نیز شریک و احدی از ورثه محسوب می شود باز هم در مهر و موم 500 متر سهیم بوده و قانوناً به طرفیت تمامی ورثه دیگر حق اقامه دعوی خواهد داشت.
اما اگر 100 اختصاصی مشاع نباشد این 100 متر از پانصد متر جدا خواهد شد.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا اقدامات قانونی مرتبط با موضوع با بنده و یا همکاران بسیار محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام بر همکاران و ...اموال غیر منقول .قابلیت مهر و موم ندارد