مشاوره حقوقی رایگان - رسید

باسلام برادرم درسال 76 از من رسید گرفت که 500هزارتومان بمن بدهد برای کاسبی وبنده بنا شده بود که سالانه 100هزارتومان بمدت 5 سال پول را برگردانم داخل رسید قید شد که درصورت باز پس ندادن پول من خونه ی خودم را به ایشان بدهم ایشون امروز فردا کردن و پولی بمن ندادن وگفتن رسید را پاره کردم حالا بعد از چند سال امده میگه خونه را میخوام این اقا میتونه پولی که نداده بابتش خونه را ازمن بگیره یا پول ار ازمن میگره ولی خدایی که اون بالا هست بمن یک ریال هم نداده لطفا به دادم برسید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنظر مستلزم بررسی رسید است اگر در رسید قید شده باشد که به شما500در تاریخ فلان داده است واز شما امضا بگیرد به استناد رسید می تواند اما اگر قید نشده باشد استعلام پرینت حساب ویا باراه های دیگرباید پرداخت پول رااثبات کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق دفاعیات طرفین دعوا اظهارنظر خواهد کرد .
معمولا وقتی رسید داده میشه که پولی اخذ شده باشه و شما باید به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنید که پولی دریافت نکرده اید در غیر این صورت طبق رسید محکوم خواهید شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه