مشاوره حقوقی رایگان - رد سابقه

سلام. خسته نباشید. بنده از سال 84تا سال91در کارگاهی مشغول‌ کار بودم صاحب کارگاه بیمه بنده رو که حدود 80ماه میشده رو فقط سی ماه رد کرده. یعنی پنجاه ماه رو رد نکرده. وبنده الان از اونجا خارج شدم. بیمه خودم رو اختیاری میریزم. آیا راهی داره که اون ماه هایی که اونجا بودم رو به سابقه بیمه اضافه کنم.ایشان از چند کارگاه مختلف بیمه بنده رو رد میکردن. ودر آخرسال از بنده امضای محضری گرفتن که حق وحقوق خودم رو گرفتم. وبنده هم مشکلی ندارم. ولی بیمه رو تازه متوجه شدم که به این صورت رد کرده. آیا می‌توان از صاحب کار شکایت کرد برای برگرداندن سابقه بیمه. ممنون از شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از صاحب کاربله می توانید علیه ایشان از طریق اداره کار اقدام نمایید قانون گذار در ماده 148 قانون کار بیان داشته است که کارفرما موظف است کارگر را بیمه نماید و برای تخطی کارفرما از این امر ضمانت اجرا در نظر گرفته است و این ضمانت اجرا را در ماده183 قانون کار بیان داشته است و به صراحت بیان داشته است که :

” کارفرمایانی که بر خلاف مفاد ماده 148 این قانون از بیمه نمودن کارگران خود خودداری نمایند، علاوه بر تأدیه کلیه حقوق متعلق به‌کارگر (‌سهم کارفرما) با توجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به جریمه نقدی معادل دو تا ده برابر حق بیمه مربوطه محکوم خواهند شد. “

ماده به صراحت اعلام داشته است که کارفرما موظف است کلیه مبالغ حق بیمه کارگر را که در طی هر مدت زمانی که پرداخت نکرده است بپردازد و البته به جهت این تخطی به دو تا ده برابر جریمه نیز محکوم می گردد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به اداره کار مراجعه کنید و حق بیمه خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید