مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت ثمن معامله

سلام وقت بخیر
اینجانب یک واحد آپارتمانی از فامیل خود در سال 97 به مبلغ 120 م ت بدون نوشتن مبایعه نامه خریداری کردم . واحد آپارتمانی به دلیل بدهی کارفرما به بانک فاقد سند بود در سال 1400 پس از تسویه بدهی بانکی سند واحد بنام فروشنده صادر شد
الان میخواستم مبایعه نامه بنویسیم و یک وکالت فروش بلاعزل ازشون بگیرم
فقط الان چون مبلغ ثمن معامله رو نقدا پرداخت کردم مقداری به صورت سکه و قسمتی هم به صورت واریزی بانکی از کارت افراد غریبه ( کسبه بازاری )
متن پرداخت ثمن را چگونه بنویسیم که بعدا ادعایی به آن وارد نباشد و در ضمن من الان نمیخواهم سند را بنام خودم انتقال دهم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بنویسید ثمن معامله نقدا و فی المجلس پرداخت گردید وفروشنده بعلاوه دونفر شاهد امضاء کنند و بعد وکالت بلاعزل ازش بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در قسمت ثمن معامله بنویسید ثمن معامله نقدا فی‌المجلس پرداخت گردید و در قسمت توضیحات نحوه پرداخت ثمن را توضیح دهید .
و در دفتر اسناد رسمی وکالت بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نحوه پرداخت را بنویسد و طرف شما و دو شاهد امضا کنندو وکالت فروش بلا عزل هم در دفتر اسناد بگیرید