مشاوره حقوقی رایگان - خواسته غیر معقول مشاور

سلام و وقت بخیر..من مدتی پیش با یه مشاور که اطلاعیه داخله ... داشتن آشنا شدم برای مشاوره.بعد از گذشت چند جلسه پیشنهاد صیغه و برقراری رابطه عاطفی داد و چون شماره منو داشت بهم پیام عاشقانه میداد من ازش خواستم بره دنباله کارش و بینمون دعوا شد و من عصبی شدم و چون شک کرده بودم که واقعا روانشناس هست یا نه بهش حرفای خوبی نزدم و گفتم تو دنبال صیغه ای و کارت گول زدنه و...اونم توهین کرد البته...میخوام بدونم این آقا میتونه به خاطرحرفام ازم شکایت کنه؟البته من هدفم صرفا دفاع از خودم در مقابل حرفا و خواسته بدش بود...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مصداق توهین و افترا باشد بله. البته در موقعیت شغلی مشاور(اگر مشاور باشد) حق ارسال چنین پیامهایی را به مراجع خود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است لکن بستگی به الفاظ به کار رفته دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعید است که ایشان با چنین وضعیت از شما شکایت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتماً قابل پیگیری است اگر مصادیق صحبت‌های ایشان توهین و افترا باشد می‌تواند تحت عنوان و همچنین سوء استفاده از شغل و سمت مشاوره شکایت کنید ایشان با چنین مشاوره ای جرم رابطه نامشروع مرتکب شده اند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.