مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

من24سالمه2سال پیش بااقای43متاهل دارای دوفرزند.با سابقه زندان وارد رابطه شدم وایشون بکارت منو ازبین بردند واین ناخوسته بودمن ازایشون فیلم تصویری دارم ک اقرار کردند ک ایشون این کار کرده و ناخواسته بوده وصداک باهاشون بحث کردم من نمیخواستم چرا این کارکردی ؟اونم گفته حواسم نبود. ایا میتونم ازشون شکایت بکنم؟من 15ملیون ازشون گرفتم برا ترمیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه رابطه شما با رضایت بوده و این ارتباط لذا در صورتی که شکایت کنید اگر اثبات ننماید که رابطه شما به صورت شرعی و قانونی بوده هم شما و هم ایشون در مظان اتهام خواهید بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه با رضایت بوده و ثابت شود هر دو متهم هستید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. با توجه به اینکه رضایت در رابطه مستتر است شکایت پیشنهاد نمیگردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه با رضایت شما بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و با اثبات رابطه هر دو به اتهام رابطه نامشروع مجازات خواهید شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با رضایت بوده باشد هر دومجرم میباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با توجه به اینکه رضایت در رابطه مستتر است شکایت پیشنهاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون ابتداا با رضایت بوده به نظر شکایت نتیجه ای ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عمل شروع جرم رابطه نامشروع بوده و خودتان مجرم اید . و اگر از طریق فایل درصددید که ان را تجاوز به عنف بدانید علیه خودتان اعلام جرم کرده اید زیرا فایل صوتی عموما سند محسوب نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتی که شکایت کنید اگر اثبات ننماید که رابطه شما به صورت شرعی و قانونی بوده هم شما و هم ایشون در مظان اتهام خواهید بود