مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی زمان تحریر مبایعه نامه و امکان رد آن

با سلام

مبایعه نامه ای در تاریخ حقیقی سال 77 نوشته شده ولی تاریخی که در آن درج شده ، سال 69 میباشد.
آیا اثبات اختلاف تاریخ حقیقی با تاریخ درج شده توسط کارشناسی امکان پذیر است ؟
و آیا در صورت اثبات این اختلاف، مبایعه نامه از اعتبار ساقط میشود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که تاریخ در سال 77 درج شده باشد به نظر قابل تشخیص نخواهد بود.
به هر حال موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و نظر کارشناس ملاک است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر اصالت مبایعه نامه احراز گردد و واقعی بودن آن مسجل شود از اعتبار قانونی برخوردار خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابل کارشناسی و مشخص شده است و تاریخ حقیقی ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است توسط کارشناس قابل تشخیص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و نظر کارشناس ملاک است ممکن است مشخص شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر ادعای جعل در پرونده مطرح باشد برای کارسناسی خط و شناسایی بررسی میشود و قابل تشخیص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان تشخیص می باشد