مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه توسط زوج (مرد)

سلام.خانم من چندماهه که ول کرده رفته خونه پدرش و قصد برگشت هم نداره.میخواستم بدونم چطوری میتونم جهیزیشا براش پس بفرستم.چون یک بار هم از خونم توسط پدرخانمم سرقت شده و من نمیتونم از جهیزیش نگهداری و مراقبت کنم و حتی ماهی دوملیون و نیم اجاره خونه میدم.حتی یک بار هم براش اظهارنامه فرستادم که یا برگرده یا بیاد تکلیف جهیزیشا روشن کنه.ولی خبری نشد.حتی چند بارهم به خودشون گفتم بیاند ببرند ولی جواب ندادند.شاهد هم دارم که بهشون گفتم بیاند تکلیف اساساشونا روشن کنند.خواهشا راهنمایی کنیدکه چطور میتونم جهیزیه خانمم را استرداد کنم.ممنون.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان خودشان باید دادخواست استرداد دهند.

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. با وجود اینکه در قانون چنین چیزی پیش بینی نشد اما شاید بتوانید از مراجع قضایی با موضوع استرداد امانت به زوجه پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تمکین بدید تا وضعیت مشخص شود چون بابت این مساله باید ایشان خود برای استرداد اقدام کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا استرداد جهیزیه دادخواستی است که از طرف زوجه تنظیم می شود اما شاید بتوانید تحت عنوان تحویل اسباب و جهیزیه زوجه و تحویل امانت دادخواست دهید زیرا در قانون چنین چیزی پیش بینی نشده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و دادخواست تحویل مطرح نمایید اصولا استرداد از جانب زوجه مطرح می گردد